Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες 2011

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ομαδικοί Αγώνες (Πρωτάθλημα Αιγαίου, Κύπελλο Αιγαίου, Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, Πρωτάθλημα Γυναικών, Πρωτάθλημα Ράπιντ), καθώς και οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ατομικοί Αγώνες Παίδων – Κορασίδων και τα Ατομικά Πρωταθλήματα Ράπιντ και Μπλιτς θα διεξαχθούν στη Σαντορίνη από 26 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου 2011.
Τους αγώνες συνδιοργανώνουν η ΤΕΣΣ Αιγαίου και ο ΑΣΟ Σαντορίνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
H γενική προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ.
Ομαδικό Πρωτάθλημα Αιγαίου
Ομαδικό Κύπελλο Αιγαίου
Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Αιγαίου 

2 σχόλια:

  1. Καλορίζικη η πρώτη σας δημοσίευση. Εύχομαι μακροημέρευση και να διαθέτετε λίγο χρόνο με αναρτήσεις θεμάτων από τα παλιά για να μαθαίνουν οι νεώτεροι (όχι μόνο σε ηλικία αλλά και οι νέοι στον σκακιστικό χώρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Ο σκοπός του παρόντος ιστολόγιου είναι απλά η ενημέρωση για τις δραστηριότητες του μικρού μας συλλόγου, ο οποίος, όπως και πολλοί άλλοι στην Ελλάδα, πασχίζει με νύχια και δόντια να επιβιώσει της γενικότερης πενίας που επιβάλλουν οι κοντόφθαλμες πολιτικές της ΓΓΑ (αν πείτε σε κάποιον παράγοντα που έχει επαφή με την πραγματικότητα ότι θα γίνουν και του χρόνου τοπικά διασυλλογικά προωταθλήματα, απλά θα γελάσει βροντερά...) αλλά και της αρμόδιας Ομοσπονδίας, η οποία πλέον καλείτει να πληρώσει την έλλειψη, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ουσιαστικής αναπτυξιακής πολιτικής (κάτι που έχει ομολογήσει ο ίδιος ο πρόεδρός της), και των ρηγμάτων που έχουν ανοίξει τα αλληλοσυγκρουόμενα οικονομικά συμφέροντα των συμβούλων της (και τα οποία, με περίσσιο θράσος, προσπαθούν να μας τα παρουσιάσουν σαν πολιτικές διαφωνίες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή