Παρακολούθηση μέσω Email

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Αποτελέσματα από το Μαθητικό Σχολικό Πρωτάθλημα 2014

Με επιτυχία έγινε και φέτος, για όγδοη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 15 Μαρτίου, το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων, το οποίο κάθε χρονιά αλλάζει τόπο διεξαγωγής σε ένα διαφορετικό χωριό της Σαντορίνης. Το 2014, φιλοξενηθήκαμε στο όμορφο και ριζικά ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Οίας (Πανηγυρόσπιτο).

Κωνσταντίνος, Ηλέκτρα, Γιάννης, Βασίλης. Εκπρόσωποι της "παλιάς" και "νέας" γενιάς των τρομερών μωρών του ΑΣΟ Σαντορίνης, λίγο πριν ξεκινήσει η δράση του τελευταίου γύρου...


Στην συνολική βαθμολογία επικράτησε με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες η Ηλέκτρα Φρεντζά- Κόντου (Β' Γυμνασίου Φηρών) με δεύτερο τον Γιάννη Γιαννούλα (Ε' Δημ. Καρτεράδου) με 5 βαθμούς, και στην τρίτη θέση, σε ισοβαθμία (4 βαθμοί) βρέθηκαν οι  Φέγκης Κωνσταντίνος (Α' Γυμν. Εμπορείου), Καφούρος Στέφανος (Δ' Δημ. Φηρών), Καφούρος Μανώλης Σ. (Γ' Δημ. Φηρών), Καφούρος Μανώλης Μ. (ΣΤ' Δημ. Φηρών), Καφούρου Νικολίνα (ΣΤ' Δημ. Φηρών), Πελέκης Βασίλης (Β' Δημ. Φηρών).
Οι διακριθέντες ανά τάξη:
Α' Δημοτικού:  Μήτσου Θαλασσινός (Μεσαριά) 3 βαθ.
Β' Δημοτικού: Πελέκης Βασίλης (Φηρά) 4, Κουλουριώτη Βαρβάρα (Φηρά) 3,5, Κεφαλληνός Χρήστος- Ιωάννης (Οία) 3 βαθ.
Γ' Δημοτικού: Καφούρος Μανώλης Σ. (Φηρά) 4 βαθ.
Δ' Δημοτικού: Καφούρος Στέφανος (Φηρά) 4, Αμπαζόγλου Βαγγέλης (Φηρά) 3 βαθ.
Ε' Δημοτικού: Γιαννούλας Γιάννης (Καρτεράδος) 5, Μέσι Διονύσης (Οία) 3, Δελλαμάνης Αντρέας (Φηρά) 3 βαθ.
ΣΤ' Δημοτικού: Καφούρος Μανώλης Μ. (Φηρά) 4, Καφούρου Νικολίνα (Φηρά) 4, Φρεντζάς- Κόντος Δημήτρης (Πύργος) 2,5 βαθ.
Α' Γυμνασίου: Φέγκης Κωνσταντίνος (Εμπορείο) 4, Σούμας Νικόλας (Εμπορείο) 2 βαθ.
Β' Γυμνασίου: Φρεντζά- Κόντου Ηλέκτρα (Φηρά) 6 βαθ.
Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον συνδιοργανωτή Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. που ανέλαβε συνολικά την δαπάνη της διογάνωσης, καθώς και τον υπεύθυνο του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Γεωργίου Οίας, Πατέρα Νικόλαο, για την παραχώρηση της αίθουσας, και αναψυκτικών για τους αγωνιζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου