Παρακολούθηση μέσω Email

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 2016


Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης (ΑΣΟΣ) και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Θήρας (ΔΑΠΠΟΣ) προκηρύσσουν το Σκακιστικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων 2016.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Δημοτική Αίθουσα Ημεροβιγλίου και με ώρα έναρξης 10:00’ π.μ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα 6 γύρων, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Ελληνικής Σκακιστική Ομοσπονδίας και της FIDE. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Νομού Κυκλάδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια).

Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι της συνολικής κατάταξης, καθώς και οι 3 πρώτοι ανά ηλικιακή κατηγορία (Νηπιαγωγεία, Α’ Δημοτικού, Β’ Δημοτικού, Γ’ Δημοτικού, Δ’ Δημοτικού, Ε’ Δημοτικού, ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνάσια, Λύκεια). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και έντυπο.

Επιλεγμένοι νικητές αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική πανελλήνια φάση του Πρωταθλήματος, που διοργανώνεται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, και θα γίνει στην Καλλιθέα Χαλκιδικής (Athos Palace) στις 24 και 25 Απριλίου, με δικά τους έξοδα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον διευθυντή των αγώνων Παναγιώτη Φρεντζά (τηλ. 6948-431318) ή και απευθείας στον χώρο των αγώνων την ημέρα διεξαγωγής, από τις 9:30’ έως και τις 9:50’.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου