Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες 2011 - διαμονή

Η διαμονή των ομάδων που συμμετέχουν στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες θα γίνει στα ξενοδοχεία Hotel Star (Μεγαλοχώρι) και Best West Paradise Hotel (Ακρωτήρι). Οι κρατήσεις γίνονται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας, και το Star είναι ήδη "κλεισμένο" σχεδόν στο σύνολό του. Η διαμονή των ομάδων στα δύο παραπάνω ξενοδοχεία δεν είναι υποχρεωτική.
Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις κλπ μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διευθυντή αγώνων Παναγιώτη Φρεντζά, τηλ. 22860-27140, κιν. 6949-174698.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο της Ένωσης Θηραϊκών Προϊόντων (Πύργος Καλλίστης).


 H Σαντορίνη, όπως φαίνεται από τον χώρο των αγώνων.

6 σχόλια:

  1. Δεν έχω τίποτε ουσιαστικό να πω! (καλά φοβερή δήλωση, έτσι?)
    Απλώς είπα να κάνω ποδαρικό στο πανικομπλογκάκι…
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε Παναγιωτη, και δωρεαν εισητηρια, και προτεινομενη μονο διαμονη, και 12 σκακιερες.

    Καλη επιτυχια στους αγωνες και καλο κουραγιο σε σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέτοικος στη Νίσυρο is back…?!!
    Ασφαλώς συμφωνώ μαζί του, αλλά προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Παναγιώτη ,οπότε σιγά μη του πω μπράβο. Απλά θα τον ‘έβριζα’ αν έκανε κάτι της ‘μοδός’ αλλά είναι μια παλιοκαραβάνα αυτός και αγύριστο κεφάλι, παλιομοδίτης ρε παιδί μου ένα πράμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκου '...δεν ειναι υποχρεωτική' και μάλιστα μπόλντ, τς,τς,τς μουσείο Φρεντζά ...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ' αρχήν, τα μπράβο για τα τζάμπα εισιτήρια ανήκουν στον αντιπρόεδρο της ΕΣΟ Σάκη Κουβάτσο, ο οποίος είχε τα κατάλληλο κονέ στην Blue Star. Για εμάς σαν διοργανωτές αυτό δε σημαίνει τίποτε (για οχτώ χιλιάρικα χορηγίες πηγαίναμε και με τα δωρεάν εισιτήρια, και χωρίς αυτά), ενώ για τις ομάδες μας είναι απλά μία διευκόλυνση για την αρχή. Θα ωφεληθούν όμως τα υπόλοιπα περιφερειακά πρωταθλήματα, αφού θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι το σύνολο της χορηγίας της Blue Star θα κοπεί από την επιχορήγηση των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων (γιατί εμείς οι νησιώτες, όπως ειπώθηκε και από μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΟ στο τελευταίο συμβούλιο, είμαστε λεφτάδες υπερπρονομιούχοι...).
    Όσο για το ξενοδοχείο, φυσικά και δεν υποχρεώνω κανένα να μείνει σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, και να πληρώνει 17 ολόκληρα ευρώ την ημέρα (με το πρωϊνό). Πάντως μέχρι τώρα, μου έχουν κλείσει στα δύο ξενοδοχεία του πακέτου όλες οι ομάδες, και μου έχουν φέρει και γύρω στους 60 συνοδούς. Οπότε, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ο κος σύμβουλος που μίλησε για ματσωμένους νησιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παναγιώτη καλά και άγια όλα αυτά τα οργανωτικά, άλλα άνοιξε και κάνα βιβλίο γιατί μαθαίνω ότι ορισμένοι έρχονται με άγριες διαθέσεις συνοδευόμενοι από τελευταίες αναλύσεις φρέσκες-φρεσκες από ρύμπκες, στοκόψαρα και άλλα θαλασινά…που τα έχετε και άφθονα στο Αιγαίο.

    Βέβαια θα μου πεις, σιγά τα ωά, αλλά είπαμε το έλο είναι ΘΕΟΣ! …Χώρια τη καζούρα που θα φας από τους άσπονδους φίλους σου στην μπλογκόσφαιρα , άμα εισπράξεις τίποτε ξεγυρισμένες ‘καρπαζιές’…
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή